gel nagel

een cosmetische teennagelcorrectie

U hoeft zich niet langer te schamen voor uw teennagels.
Voortaan kunt u onbezorgd, zelfbewust en elegant door het leven gaan omdat NAGEL-GEL fantastische resultaten geeft bij het corrigeren van teennagels.

Door de ontwikkeling van moderne correctiematerialen (uv-gel) kunnen nagelziekten nu definitief en succesvol behandeld worden. NAGEL-GEL is vooral effectief bij de behandeling van individuele nagelproblemen.

 

Wat betekent moderne teennagelcorrectie?

Met NAGEL-GEL kan uw teennagel gedeeltelijk of zelfs helemaal gerepareerd en gecorrigeerd worden zodat u weer een esthetisch mooie, goed verzorgde teennagel heeft.

Deze gel die onder een UV-lamp wordt uitgehard, is elastisch en past zich aan de bewegingen van de nagel en voet tijdens het lopen, waardoor het niet als storend wordt ervaren. De gel-nagel voelt heel natuurlijk aan en past perfect bij de natuurlijke nagel.

NAGEL-GEL is er in verschillende kleuren, uw pedicurekan samen met u bepalen welke kleur gel past. Sterke verkleuringen van de nagel kunnen bedekt worden in dekleuren van het nagelbed.
 

     De nagel voor en na de behandeling.   

 

Behandelingen met NAGEL-GEL
Het te corrigeren gedeelte van de nagel wordt eerst zo dun mogelijk afgefraisd, daarna wordt met NAGEL-GEL de nagel gemodelleerd en de vorm bepaald. De pedique-gel wordt daarna onder een UV lamp in c.a. 2 minuten uitgehard. Het UV licht is niet schadelijk en geeft geen veranderingen aan de huid.

Uw nagel is nu gereed en heeft een mat zachte glans.

  

Vervolgbehandelingen NAGEL-GEL

Als er zich geen problemen voordoen (drukpunten, loslaten of speciale ziekten), groeit de pedique-gel met de gezonde nagel uit. Gemiddeld duurt dit tien tot twaalf maanden.

 

Ter controle en om permanent een mooi esthetisch resultaat te behouden moet de gecorrigeerde nagel iedere 4 á 5 weken door uw pedicure worden behandeld.

NAGEL-GEL gecombineerd met nagelbeugels

Heeft u last van ingegroeide teennagels en wordt door uw pedicure een nagelbeugel geadviseerd, dan kan met NAGEL-GEL deze nagelbeugel optimaal worden verzegeld. De teennagel wordt dan glad, kan zelfs gelakt worden en heeft geen oneffenheden meer waar uw kousen of nylons stuk van kunnen gaan.

 

FRENCH MANICURE met NAGEL-GEL

Door het gebruik van synthetische gels is het ook mogelijk om een permanente French Manicure uitstraling op uw teennagels te krijgen. NAGEL-GEL wordt dan in twee kleuren aangebracht.

Het nagelbed wordt roze en de vrije nagelrand wordt wit gemaakt. Op het vrije nageluiteinde wordt een witte uv-gel (NAGEL-GEL -Naturelle) aangebracht en wordt onder de UV-lamp in twee minuten uitgehard. Daarna wordteen dunne laag NAGEL-GEL pastel (roze kleur) op de natuurlijke nagel aangebracht, welke eveneens onder de UV-lamp wordt uitgehard. Uw nagel is gereed en heeft een langdurige French Manicure uitstraling.

 

 

       Teennagels met French Manicure.