onze praktijk

Mijn naam is Hetty Jurriëns en heb sinds 1993 mijn pedicure praktijk in Berlicum. Sinds medio 2012 is mijn dochter Melissa (gediplomeerd medisch pedicure, tevens drogiste) werkzaam in de praktijk.Na mijn basisopleiding heb ik mij verder gespecialiseerd in de diabetische voet, nagelbeugeltechniek, nagelprothesetechniek, reumatische patienten, verwaarloosde en oudere voet en de cosmetische voetverzorging. 

Jaarlijks blijf ik me bijscholen en behaal mijn registraties. 
In 2011 heb ik mijn kwalificatie Medisch Pedicure behaald. In 2015 heb ik me gekwalificeerd als Oncologisch Voetverzorger

Naast mijn praktijk ben ik werkzaam geweest als Docente voor het vakdiploma Medisch Pedicure.
Ik verzorgde opleidingen bij diverse opleidingscentra in Brabant en Limburg op verschillende specialistische technieken en behandelingen. Ook als examinatrice heb ik mijn kennis en kunde toe kunnen passen.
Momenteel richt ik me echter volledig op de praktijk in Berlicum, waar mijn dochter en ik U graag ontvangen. Onze dochter Melissa treed in m'n voetsporen, vol enthousiasme is ze al langere tijd werkzaam in de praktijk en is eveneens gekwalificeerd als Medisch Pedicure.

In onze nette praktijk vind U meerdere behandelkamers, en wordt gewerkt met de beste apparatuur onder prettige omstandigheden. Volop parkeerruimte en een wachtruimte mocht U wat te vroeg zijn.


                          Bent u op zoek naar een pedicure bij u in de buurt, dan heeft u die nu gevonden! 

Wij hopen u graag in onze praktijk aan de Kerkwijk 85 te mogen begroeten. 

Met vriendelijke groeten, 

Hetty Jurriëns 
Medisch Pedicure