onze praktijk

Mijn naam is Hetty Jurriëns en heb sinds 1993 mijn pedicure praktijk in Berlicum. Sinds medio 2012 is mijn dochter Melissa (gediplomeerd pedicure, tevens drogiste) werkzaam in de praktijk.
                   

Na mijn basisopleiding heb ik mij verder gespecialiseerd in de diabetische voet, nagelbeugeltechniek, nagelprothesetechniek, reumatische patienten, verwaarloosde en oudere voet en de cosmetische voetverzorging. 

Jaarlijks blijf ik me bijscholen en behaal mijn registraties. 
In 2011 heb ik mijn kwalificatie Medisch Pedicure behaald. In 2015 heb ik me gekwalificeerd als Oncologisch Voetverzorger
Naast mijn praktijk ben ik Docente voor het vakdiploma Medisch Pedicure. Ik verzorg opleidingen bij diverse opleidingscentra in Brabant en Limburg op verschillende specialistische technieken en behandelingen.

In mijn nette praktijk vind U meerdere behandelkamers, en wordt gewerkt met de beste apparatuur onder prettige omstandigheden. Volop parkeerruimte en een wachtruimte mocht U wat te vroeg zijn.

                          

Bent u op zoek naar een pedicure bij u in de buurt, dan heeft u die nu gevonden! 
Wij hopen u graag in onze praktijk aan de Kerkwijk 85 te mogen begroeten. 

Met vriendelijke groeten, 
Hetty Jurriëns 
Medisch Pedicure
  

Medisch Pedicure

Een gediplomeerd ProVoet pedicure is bevoegd om standaard behandelingen uit te voeren.
Uitsluitend de gecertificeerd Medisch Pedicure is bevoegd tot het behandelen van alle probleemvoeten zoals diabetische, reumatische, verwaarloosde, spastische en ouderen risicovoeten. Medische Pedicures zijn herkenbaar aan de vermelding op het Provoet logo

Behandelingen

Wij behandelen:
- algemene voetklachten zoals likdoorns of eelt
- regulering van ingroeiende nagels m.b.v. beugeltechnieken
- reparatie beschadigde nagels
- schimmeldiagnostiek

- drukplekken ontlasten m.b.v. vilttechnieken of ortheses
- diabetes patiënten 
- reuma patiënten 
- oncologische patiënten

De Kosten

In het overzicht vindt U onze tarieven voor de verschillende behandelingen.
De behandeling van diabetes- en reumapatiënten wordt vaak geheel of gedeeltelijk vergoed wanneer u aanvullend verzekerd bent. Voetverzorging Berlicum is in het bezit van alle bevoegdheden, noodzakelijk om voor vergoeding in aanmerking te komen.